LOKACIJA

Prilaz iz ulice Vojvode Stepe 395 i naselja Stepa Stepanovic

Stambeno-poslovni objekat Square se nalazi u Beogradu na opštini Voždovac. Objekat ima mogućnost prilaza iz dve ulice Vojvode Stepe 395 i naselja Stepa Stepanovic. Lokacija je idealna za sve one koje žele da iskoriste prednosti ovog dela grada.

Objekat se nalazi prekoputa obdaništa i osnovne škole, kao i u blizini mnogih fakulteta, trgovinskih i ugostiteljskih objekata.

Prednost ove lokacije je što predstavlja mirno okruženje, dobru infrastrukturu i što se nalazi na 6 kilometara od centra grada.

STANOVI U PONUDI

Potrudili smo se da naši stanovi u ponudi imaju pre svega najbolji raspored, maksimalno iskorišćen prostor i odnos kvadrature u odnosu na broj spavaćih soba, uz dosta prirodnog osvetljenja. Dizajn i enterijer objekta Square osmišljen je u cilju udobnosti i zadovoljstva za sve buduće stanare. Posebna pažnja je posvećenja izuzetnom kvalitetu gradnje, energetskoj efikasnosti i uštedi energije. Materijalizacija, fasadnih zidova, stolarije, bravarije, zvučne i termo izolacije i završnih obrada.

Objekat ima 74 stana, lokale, poslovne apartmane i garažu.

OBJEKAT JE IZRAĐEN, JUN 2020.

dvosobni-stanovi

od 40m²  do 53m²

trosobni-stanovi-m-invest

od 55m²  do 69m²

cetvorosobni-stanovi-m-inve

od 78m²  do 148m²

MATERIJALI I OPREMA

Posebna pažnja posvećena je izuzetnom kvalitetu gradnje, energatskoj efikasnosti i uštedi energije. Stambene jedinice od 40 do 60 kvadrata će biti opremljene električnim podnim grejanjem, a stambene jedinice od 60 do 140 kvadrata toplotnim pumpama i podnim grejanjem.

Benefiti električnog podnog grejanja su višestruki: temperatura vazduha je izjednačena, nema strujanja vazduha, bez elektromagnetnog zračenja, bez podizanja prašine i isušivanja vazduha, ne zauzima stambeni prostor, niski troškovi održavanja. Ne zahteva nikakv kotao i ne zauzima stambeni prostor, nema nepotrebnih grejnih elemenata (radijatora, ventilskih ormara, cevi). Toplota se stvara samo kada je potrebna. Upotrebom bežicnih termostata lako možete regulisati temperaturu pojedinih prostorija, imati uvid u trenutnu temperaturu preko aplikacije koju besplatno instalirate na vaš telefon, takođe preko aplikacije možete unapred podesiti periode uključivanja i željene temperature za posebne prostorije. Grejni kablovi i grejne mreže su posebno dizajnirani i nisu izloženi habanju. Nakon ugradnje životni vek električnog podnog grejanja je praktično neograničen i ne zahteva nikakvo održavanje.

Toplotna pumpa vazduh-voda je ekonomski i energetski najefikasniji sistem za grejanje i hlađenje prostora. Nacin rada toplotne pumpe je da na 1 kW električne energije proizvede do 4 kW toplotne i rashladne energije. Toplotna pumpa će vam smanjiti troškove grejanja i hlađenja 4 puta u odnosu na bilo koji drugi vid grejanja i hlađenja.

  • SISTEM GREJANJA I HLAĐENJA – Toplotne pumpe, električno podno grejanje, fan coil uređaj za grejanje i hlađenje, klima (split sistem)
  • OBRADA FASADNIH ZIDOVA – Termo blok 20cm, kamena vuna 12cm, silikatni akrilni malter u kombinaciji sa dekorativnim ciglama
  • ZIDOVI IZMEĐU STANOVA – Akustik klima blok 25cm
  • STOLARIJA – PVC stolarija sedmokomorna sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom
  • PODOVI – Kompozitna podgloga hrast Mammut 12mm Kronotex de, nemačkog proizvođača
  • KERAMIKA – Italijanska i španska keramika
  • SANITARIJE – Vodokotlić GEBERIT

– WC šolje Villeroy&Boch
– Tuš kabine HUPPE
– Mešači i tuš GROHE
– Baterije GROHE

  • ULAZNA VRATA – Sigurnosna vrata
  • LIFT

PRODAJA POSLOVNOG PROSTORA

M-INVEST PRODAJA

Kapetana Zavišića 4,
11010 Voždovac
Tel. 011 397 97 97,  011 24 97 727
Fax 011 24 97 727
Mob. 065 314 315 3
Mob. 065 315 316 0
Mob. 065 315 316 3

minvest@m-invest.rs

M-INVEST RENTAL

Rentiranje poslovnog prostora

Bul. Zorana Đinđića 144v
11070 Novi Beograd

Tel. 011 26 02 442
Mob. 065 322 3456

jelana.jovanovic@m-invest.rs